Η Εταιρία μας

 

Η εταιρία THE PRINTING HOUSE με εμπειρία 35 ετών στον χώρο των εκτυπώσεων και των γραφικών τεχνών σήμερα στεγάζεται σε υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις 4.500 τμ. στο Κορωπί και διαθέτει πλήρη, σύγχρονο μηχανολογικό εξοπλισμό. Έχει άριστη τεχνική υποστήριξη ακολουθώντας τις τεχνολογικές εξελίξεις στο χώρο των Γραφικών Τεχνών για να είναι πάντα δίπλα σας με ό,τι πιο σύγχρονο και ποιοτικό.

ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ

Η φιλοσοφία της εταιρίας μας είναι απλή και πάντα με επίκεντρο τον πελάτη μας. Στόχος μας είναι η άμεση εξυπηρέτησή σας με υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών, ευελιξία, συνέπεια και ιδιαίτερα προσιτές τιμές. Θα χαρούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας για οποιαδήποτε ανάγκη σας.

ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ & ΤΕΧΝΟΓΝΩΣΙΑ

Αναγνωρίζουμε τη σημασία της συνεχούς εκπαίδευσης με σκοπό τη βελτίωση των υπηρεσιών μας σε όλους τους τομείς, γι’ αυτό δεν σταματάμε ποτέ να γινόμαστε καλύτεροι. Παράλληλα φροντίζουμε να παρακολουθούμε τις εξελίξεις ώστε τα μηχανήματα μας να είναι πάντα «η τελευταία λέξη της τεχνολογίας».

ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ

Το ανθρώπινο δυναμικό είναι το βασικό πλεονέκτημα της εταιρίας μας καθώς όλοι είναι εξειδικευμένοι και με πολυετή εμπειρία. Διακρίνονται για την αφοσίωση, τον επαγγελματισμό τους και τον απόλυτο σεβασμό στις ανάγκες σας. Όλοι μαζί λειτουργούμε ως ομάδα, γρήγορα και αποτελεσματικά και σκεφτόμαστε τις καλύτερες λύσεις ώστε να σας προσφέρουμε υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών χωρίς άσκοπα έξοδα.

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ & ISO

Η εταιρία PRINTING HOUSE είναι πιστοποιημένη με το Διεθνές Πρότυπο ISΟ 9001 για τα Συστήματα Διαχείρισης Ποιότητας. Επίσης, το 2005 βραβευτήκαμε με το «Χρυσό Βραβείο» στην κατηγορία Βιβλίο για το έργο «Μία γιορτή» ενώ την ίδια χρονιά πήραμε το βραβείο «Εκτυπωτής της Χρονιάς».

ΚΑΡΙΕΡΑ

Στην εταιρία μας πιστεύουμε ότι η ομαδική συνεργασία οδηγεί στην επιτυχία! Αν θέλετε να εργαστείτε μαζί μας, παρακαλούμε μη διστάσετε να μας στείλετε το βιογραφικό σας σημείωμα στην παρακάτω διεύθυνση: info@theprintinghouse.gr

ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ

Ο Κώδικας Δεοντολογίας της PRINTING HOUSE AE αφορά στις βασικές αρχές που τηρούνται από το σύνολο των προσωπικού και των διευθυντικών στελεχών της αλλά και των συνεργατών μας.

Ως κοινωνικά υπεύθυνη Εταιρεία έχουμε αντιληφθεί ότι τόσο η Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη πρέπει να διαπερνά το σύνολο των δραστηριοτήτων μας.

Έτσι έχουμε θέσει συγκεκριμένες αρχές που αφορούν στη διαφάνεια, την ποιότητα των υπηρεσιών & προϊόντων μας, τη δυνατότητά μας να δημιουργούμε, να προασπιζόμαστε τα ανθρώπινα δικαιώματα, να προστατεύουμε το περιβάλλον και να διαφυλάττουμε την πολιτιστική μας κληρονομιά.

Οι ηθικές μας αξίες αποτελούν τη βάση της λειτουργίας μας καθ’ όλη τη διάρκεια της πορείας μας που διακρίνεται από αίσθημα ευθύνης απέναντι στον άνθρωπο. 

Κώδικας Δεοντολογίας Κοινωνικής Ευθύνης Κώδικας ETI Ασφάλεια και Υγεία.pdf 

Μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον υπεύθυνο Κοινωνικής Ευθύνης της εταιρείας THE PRINTING HOUSE, στην ηλεκτρονική διεύθυνση social@theprintinghouse.gr