Βιβλιοδεσία

book-binding

Η ανάγκη να έχετε ολοκληρωμένη ποιότητα και εξυπηρέτηση μάς ώθησε σε μεγάλες επενδύσεις στο τομέα της βιβλιοδεσίας, του direct mail και των ειδικών κατασκευών όπου έμπειροι τεχνικοί παρακολουθούν με συνέπεια κάθε στάδιο της παραγωγής.

Με δύο μηχανές καρφίτσας Muller Martini, τρείς κοπτικές μηχανές Polar 115, τρείς δηλωτικές μηχανές Stahl και μία μηχανή βιβλιοδεσίας COLBUS 16 σταθμών για κολλητά βιβλία, οι μετεκτυπωτικές εργασίες που διεκπεραιώνουμε καλύπτουν όλο το φάσμα των αναγκών ενός εντύπου.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ:

  • Απλή ή καρφίτσα ωμέγα.
  • Παραγωγή βιβλίων με κολλητή βιβλιοδεσία, ραφτή κολλητή και σκληρού εξωφύλλου δυνατότητες διπλώματος μεγάλων πολυσέλιδων εντύπων αλλά και πολύ μικρών διαστάσεων.
  • Κατασκευή κοπτικών για μορφοποίηση και κοπή φακέλων, folder, κουτιών, συσκευασιών, stands και ειδικών κατασκευών τοποθέτησης και προώθησης προϊόντων.
  • Σακουλοποίηση εντύπων και συρρίκνωση.

Όλες οι εργασίες εφαρμόζονται στο Τμήμα Βιβλιοδεσίας από μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας ενώ πραγματοποιούνται έλεγχοι ποιότητας από το έμπειρο προσωπικό μας για να σας προσφέρουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα κάθε φορά που μας επιλέγετε!