Εκτύπωση

Η ακριβής αναπαραγωγή χρωμάτων παίζει σημαντικό ρόλο στο σύγχρονο περιβάλλον της εκτύπωσης. Μέλημα της εταιρεία μας είναι η εκτύπωση μας να παρέχει απόλυτη χρωματική ακρίβεια με βάση τα διεθνή πρότυπα, (ISO 12647-2:2013 & ISO 12647-7:2016) ακόμη και για μικρές παραγωγές. Αυτό απαιτεί τεχνολογία μέτρησης χρώματος που υπερβαίνει κατά πολύ τις συμβατικές αξιολογήσεις πυκνότητας.

Επιπλέον, η τεχνολογία φασματικής μέτρησης Image Control που υπάρχει σε κάθε εκτυπωτική μονάδα της εταιρείας μας του οίκου Heidelberg πληρεί αυτήν την απαίτηση με εξαιρετικά υψηλή ακρίβεια. Το σύστημα ελέγχου μελανιού διορθώνει ακόμη και τις μικρότερες αποκλίσεις.

Η επιλογή να μετρήσουμε ολόκληρη την εικόνα εκτύπωσης, και όχι μόνο την χρωματική μπάρα καθ’ όλη την διάρκεια της παραγωγής εκμηδενίζει την όποια απόκλιση χρώματος ΔE.

Εκτύπωση

Τα συστήματα διαχείρισης χρωμάτων σε συνδυασμό με της υψηλής απόδοσης εκτυπωτικών μας μηχανών, προσφέρουν εκτυπώσεις υψηλού επιπέδου.

Η εταιρία μας διαθέτει ό,τι πιο σύγχρονο τεχνολογικά στο χώρο της εκτύπωσης, προσφέροντάς σας απόλυτη ποιότητα και ασύγκριτη ταχύτητα υπηρεσιών. Εκτός από την 4χρωμη αμφίπλευρη μηχανή φύλλου, η υπερσύγχρονη 10χρωμη αμφίπλευρη Heidelberg 72Χ102 με ρολοκοπτικό σας δίνει τη δυνατότητα πεντάχρωμης αμφίπλευρης εκτύπωσης με ένα πέρασμα και πιστή απόδοση των χρωμάτων στο μισό χρόνο από ό,τι οι υπόλοιπες μηχανές εκτύπωσης.

Ειδικές Εφαρμογές

Εκτός από τα βασικά χρώματα της τετραχρωμίας, έχουμε τη δυνατότητα εκτύπωσης ειδικών μελανιών. Ατόφια χρώματα Pantone, φωσφοριζέ και μεταλλικά χρώματα, αόρατα και αρωματικά μελάνια και βερνίκια συνδυάζονται αρμονικά και αποτελεσματικά για να αναδείξουν τον ξεχωριστό χαρακτήρα κάθε εργασίας σας.

Ready to Talk?

 Στόχος μας είναι η άμεση εξυπηρέτησή σας με υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών. Eπικοινωνήσετε μαζί μας για οποιαδήποτε ανάγκη σας.